Saturday, June 25, 2011

Malam Sabtu yang Panjang

Ok dalam sehari ni je banyak benda dah jadi hehe. Ok macam ni, tadi pukul 8 macam 2 aku dengan Su keluar nak g tengok PICC kat area Presint 5. Mula2 kitorang sesat gak sebab x tau sangat jalan huhu.




Bila sampai je PICC aku mulalah snap gambar dengan hp murah aku huhu.


Ok nak jadikan cerita, time balik...KAMI SESAT!!!! Adui sampai ke Cyberjaya kitorang sesat..huhu takut oo dahla Cyberjaya 2 sunyi & gelap huhu nak nangis pun ade time 2. Dalam sesat2, kitorang cuba gak cari jalan ke Putrajaya balik.
kat Cyberjaya
Akhirnya selepas beberapa ketika, kami pun jumpa jalan yang benar. Sampai2 je kat Presint 9, kitorang terus g kedai mamak beli makanan & terus balik huhu we kinda beat man!
muke penat & sesat huhu
Huhu okla nak sambung tengok tv..huhu bubbye~

No comments:

There was an error in this gadget