Thursday, June 2, 2011

MC le..


Hoho kengkawan aku MC ari ni...ade la woman problem ma..sakit? ye sakit woo..kalau x xdenye aku nak MC..ni dok umah tengok TV..online..minum HL..makan kuih...
Korang tengok x Nora Elena? huhuhu aku dengan Su dah addict dengan cte 2..huhu cair bila tengok Aaron Aziz jadi romantika de amour woi..aku sampai geli geleman bila dia berlakon g2..huhu Su cakap aku ni x romantik.....errrr.....ye aku x romantik!!! geli you~ huhuhu
Malam tadi tengok Showdown..woah hebat giler Elecoldxhot semalam..die wat style vampire huhu..hebat ar..mmg aku root for dorg la..
Okla nak teruskan berehat nanti i update lagi yah?

6 comments:

perindu_خلافة said...

la MC ke.. huhu kat hkj pulak dah ada classmate kita yg jadi kurg sihat coz sminggu dkat lab AFB, hurm xtaw la camne plak bila rizQan masuk section tuh >_<

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافةye..huhu...so nnt rizqan hati2 la skit kat lab 2 huhu...sila amik precaution steps (^-^)..
p/s: ke penat sgt smpi sakit?

perindu_خلافة said...

hurm rasanya bukan sbb penat, tp tempat section tu agak kecil tapi kena deal dgn benda yg besar..(TB / e.coli) kemungkinan utk kena penyakit memang tinggi, na'uzubiLlah o,;")_

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة oh yeke..so nnt rizqan pakailah mask bila masuk unit 2...

perindu_خلافة said...

insyaALlah lepas ni rizQan kena lebih ber-hati2 ^_^, thanx 4 ur advise lyana :D

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة huhu u r welcome (^-^)

There was an error in this gadget