Monday, June 27, 2011

Microbiology and Visiting Lecturer


Hari ni merupakan hari pertama aku masuk ke unit Microbiology. Sejak dari awal pagi lagi, aku telah bersoal jawab dengan pegawai sains unit ini, Encik Khairul Nizam. Alhamdulillah, Encik Nizam ni banyak mengajar aku dan Su yang datang sekejap2 di unit ini.
Hari yang sama, lecturer kami, Dr Fiona datang sebagai visiting lecturer maka kami membentangkan informal presentation kepada beliau. Kami membawa Dr Fiona melawat dari bench ke bench di dalam lab mengikut setiap unit yang ada. Alhamdulillah kami mendapat respon yang agak baik dari Dr.
Selesai perbentangan, kami keluar dari lab dan berborak tentang pengalaman dan masalah sepanjang kami di HPJ. Dalam pukul 12.20pm macam 2 kami selesai berbincang dan kembali menyambungkan tugas setelah Dr Fiona pulang.
Ok pengumuman kecil, mungkin selepas ini aku x kerap post entry sebab nak tumpukan kepada internship report. Bubbye (^-^)

2 comments:

{she-who-must-not-be-named} said...

cuak aku..xtau nak present ape kat dr fiona nanti

Norlyana Nasrin said...

@{she-who-must-not-be-named} eh xpe2 jangan risau, Dr Fiona ok je. Tadi kitorang just briefly explain pasal apa yang kitorang buat kat HPJ ni & pasal mesin skit huhuhu..dun worry k
(^-^)

There was an error in this gadget