Sunday, July 31, 2011

Ahad dan kami di lab~~


Hohoi esok puasa yeye!! Maka esok bulan Ramadhan bakal menjelma dan semalam ramai betol orang dok sesak2 kat ECM sampai nak cari parking pun susah huhu maka kami settle dengan g makan kat area Sekilau je...tempat makan 2 btol2 sebelah asrama UiTM Kuantan. Ramai weh yang makan kat situ...
Ari ni bangun dan g lab hehehe sape kata ari Ahad ari bercuti? Kami masih di lab!! Hohohoho kami datang dengan sukarela ok? hehe demi FYP kuturutkan~~
Skang sample aku dah masuk stage DCM (dicholoromethane) huhu tinggal stage methanol je lagi...habis soxhlet ni, aku akan proceed wat ujian phytochemical & antimicrobial insyaAllah~
Okla ni je update untuk masa skang huhu...see u next time~~~~~~

No comments:

There was an error in this gadget