Saturday, July 23, 2011

Cherating 2nd Day - holiday villa cherating review


Ok disebabkan aku dah duk kat Holiday Villa ni 2 ari, meh aku wat review skit pasal Holiday Villa Cherating ni.
Aku cuma boleh bagi 1 .5 bintang je untuk service hotel ni. Ok meh aku bagi sebab:
1. Tiada sanitary bag didalam tandas
2. Kurang lampu di kawasan pantai
3. Service lambat
4. Receptionist kurang fasih berbahasa English menyukarkan komunikasi beliau dengan pelancong dari luar negara.
5. Iron hanya ada 1 sahaja bagi setiap tingkat.
6. Kurang plug kuasa electric
7. peti sejuk tidak berfungsi
8. Sesetengah bilik ade air panas & 3 in 1 sesetengah tiada.
9. Tiada TV channel guide
10. Breakfast are not provided
11. Wifi kena bayar kalau nak pakai.

6 comments:

perindu_خلافة said...

ish3.. kalau macam tu,
tegur-tegur lah diorang masa check-out nanti, bukan ape untuk kebaikan pelanggan dan bussiness diorang jugak kn ^_^

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة huhu x sempat tegur sebab ramai time kitorang check out tadi so agak sukar nak tegur huhu..moga2 diorang baca review2 yang orang tulis untuk hotel diorang sebab ramai yang bagi review yang x baik.

perindu_خلافة said...

bagus.. diorang memang perlukan benda ni semua, kalau x nanti kita suruh Prof Usman datang buat QA.. huhu

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة hehehe Prof Usman ke Prof Zahir Aidid? hohohohohoho......wa sulah kelilu~~~~

perindu_خلافة said...

hahaha sapa2 pun boleh kot.. Prof Usman dulu kan, bertugas dkat MAS.. bhgn kitchen =) @ ke rizQan silap!?

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة oh haah hehehee~~~btol2 dua2 pun boleh (^-^)

There was an error in this gadget