Monday, July 18, 2011

GCB for lunch!


Hari ni aku bangun agak lewat huhu bahana men tendang2 dengan adikku yang sengal, Wani malam tadi hehehe mesti mengantuk budak 2 kat sekolah hari ni sebab pukul 1.40am baru kitorang stop men hehe. Bangun2 je dah pukul 11.30am huhu...jangan risau aku bangun Subuh tau tapi tdo balik le lepas 2 kyahahaha....
Bangun2 je terus g mandi. Oh kalau nak tau hari ni my lover's coming and gonna stay for 7 to 10 days hehehe isn't it lovely? So cuti la aku selama beberapa hari ni haha...( u got it?)
Baru je aku nak start sarapan, adik aku cakap dia nak kuar dengan akak aku for lunch so ape lagi aku simpan balik sume sarapan aku n ikut dia kuar heheehe dah alang2 orang blanje maka ikut jela~~
Pukul 12.50pm macam 2 kitorang kuar & tunggu akak aku depan ofis die huhu..sampai je budak 2 terus kitorang vroom vroom g McD kat Rawang.
So makanan kami ialah....GCB lo!! huhu setahun x makan ni hehe...
huhu bertambah nikmat apabila bukan duitku yang digunakan untuk membayar hoho...
hari ni x masak ape pun sebab kari daging & masak pedas ikan kembung yang mama aku masak ade banyak lagi so masak nasi jela huhu 2 pun dah settle....nak siapkan report tapi rasa malas yang teramat huhu..memang rasanya ikut suke ati aku je aku wat report ni hehe...
Okla sampai sini update ari ni..hingga kita berjumpa lagi~~ bubbye~~~~

No comments:

There was an error in this gadget