Sunday, July 17, 2011

Hari Sabtu yang xleh blah..


Pagi2 Subuh lagi aku dah mandi n solat pastu dok ngadap laptop jap. Ye aku men game Sorority aku le...hahaha macam budak2 je....ok kengkawan yang sebenarnye semalam aku dengan adik2 aku g Pavilion untuk tengok Transformer 3 in 3D hehehee best giler weh! Tipu la sape yang dok cite kata x best sebab aku tengok sampai ternganga kot...oh aku kena mengaku gak yang aku dah jatuh hati dengan suami orang! huhu sapekah? sape lagi kalau bukan Josh Duhamel huhhuhu laki Fergie (TT.TT)
josh duhamel
huhuhu suaranya mencengkam ke kalbuku...chewah..sah2 aku dah nak meroyan..senang cakap aku memang suka lelaki suara kasar macam Josh Duhamel, Bang Yong Guk & TOP hehehe ade yang cakap "ko x takut ke kalau jawab telefon kalau laki suara kasar macam 2?" hehehe xla lagi aku suke adelah...hahaha
Kitorang bertolak g Pavilion dalam pukul 10 am macam 2..huhuhu
Sampai2 je dalam pukul 11.20am. Terus cari parking and g level 5 untuk ambik tiket yang akak aku order pakai on9..ye die yang bayar so aku follow jela.
Sementara tunggu pukul 12, kitorang merayau2 dulu sekitar Pavilion ni..hoho ramai foreigner tapi aku tengok macam nak jadi macam midvalley dah sebab dah nampak budak2 x cukup umur melepak dengan gaya x leh blah..aih x suke (ulang 15x)!
Pukul 12 je kitorang terus naik GSC tapi sebelum 2 beli le popcorn & drinks hehe ni tugas Nadirah, Wani n Lisa...sume salah Nadirah sebab kononnya nak beli kat atas tapi tengok fuhh ramai giler yang beratur nak beli maka mereka2 turun membeli di bawah.
Settle sume urusan, kitorang masuk le ke dalam panggung hoho..gelap gelita suasana.....dapat tempat je duduk n..enjoy the movie!!!! Hohohohohoho Josh Duhamel!!!!!!!!
Abis movie je aku g solat jap pastu kitorang g cari makan kyahaha lapo tau x?! Cari punya cari last2 g Madam Kwan's gak..kali ni aku order Nasi Bojari..
Madam Kwan's Nasi Bojari
memang kenyang oo...korang bayangkan ek...ayam besar gitu + sambal udang+ rendang daging + telur rebus (separuh) + timun +tomato (yang ni hide bawah ayam) cannot go la dia punya kenyang!!
Air plak aku buat the very2x wrong choice....
LIME SODA!!!!!!!

muka aku lepas minum huhu cannot go....
Abis makan2 jalan2 la aku sepelosok Pavilion ni hohoohoo....sakit kaki wooo!!!! korang tau jela kalau perempuan2 dah berjalan memang lama weh...ooh aku dapat early birthday present...

Pretty Hot by Elizabeth Arden hohohoho best oo bau dia.....kakak aku plak beli lotion ape ntah kat Elizabeth Arden gak huhu senyum je Ah soo tu bila tengok kitorang borong kat kedai dia huhuhu....
Abis berjalan dalam pukul 5.20pm macam 2..maka bertolak pulang la kami...sampai Rawang g Tesco jap..maka aku amik kesempatan solat dulu dalam Tesco 2..pastu g la merewang lagi..ngehehehe....beli barang untuk wat "something" hari ni hoho..
Oklah aku rasa dah panjang giler kot aku tulis kali ni..so till we meet again!!! oooo nanti i update pasal "something" 2 ek? (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget