Friday, July 22, 2011

Hello Kuantan + Cherating (^-^)

hanya gambar mereka2 sbab aku tukang amik gambar n akak aku tengah uruskan hal bilik huhuhuhu..
Alhamdulillah sampai gak kami ke Kuantan 2 jam yang lepas hohohoho..ni aku dah siap check in + makan baru le aku update blog aku ni hohoho....
Skang ni aku kat Holiday Villa Cherating dengan family aku..huhu..tapi haih service tempat ni memang x bagus so aku cadangkan korang jangan la pergi kat sini sebab memang teruk la...kitorang punya extra bed sampai skang x dapat2 lagi..haih geram bebenor hati awok ni!! Hmm xpe la aku bagi chance sampai esok pagi untuk dorang impress aku kalau x alamatnya aku akan wat review teruk untuk hotel diorang ni!
Ok meh cite benda best..tapi sampai Kuantan je aku g UIA dulu minta kunci dengan Ain sebab nak simpan barang..aku ade bawak gulai tempoyak ikan patin untuk si Ain huhu mama aku tau sangat budak 2 suke gulai tempoyak ikan patin dia so die buat la huhu....
Hmm maybe esok aku akan start buat keje hehe..setelah kawtim2 dengan Bro Muzammil so maybe petang esok kot g wat keje dngan die hehehe..
Okla hopefully keje aku siap awal so boleh la cuti sdengan gembiranya nanti huhuhu....bubbye

No comments:

There was an error in this gadget