Tuesday, July 26, 2011

Kami penat...


muka penat menunggu huhuhu
Hohohohoho (gelak Horlick versi penat) masuk ari ni dah 4 ari aku kat Kuantan tapi aku dah start rasa nak balik huhuhu..penat oo ari2 kat lab walaupun x buat ape sangat. Ni aku xtau apsal selama aku kat Kuantan ni, aku senang sangat sakit kepala haih macam dah tua je sistem2 dalam badan aku ni. Semalam Bro Muzammil dah tolong grindkan sample aku n ari ni pagi2 lagi aku dah g mintak solvent kat Bro Halim huhu mintak2 la segala urusan lepas ni berjalan dengan lancar kan?
Ok ni gambar time grind
bro muzammil in live action!!

oh frust~~hehehe mereka2 sangat penat namun masih setia menunggu hohohohoo...

ari ni macam biasa bangun pagi n g breakfast dengan mereka2 kat kedai makan depan Franky huhu sedap oo ..pastu g lab n buat le keje2 kat situ..

Pukul 11.50am macam 2 kitorang kuar..huhu g temankan Aina g Tabung Haji n g berjimba-jimba kat Kuantan Parade.

Balik lab dalam pukul 2.30pm hehe..meneruskan kerjaan n pukul 5pm macam 2 we calls it quit n g kuar g Megamall amik cermin mata Aina huhu...

balik bilik pukul 6.40pm..hehe gua pengsan sekejap n bila masuk Maghrib je bangun n g mandi pastu solat huhu..
Okla ni je update untuk kali ni..bubbye

No comments:

There was an error in this gadget