Sunday, July 31, 2011

Kanak-kanak ceria lab kekenyangan!

meh potong2 hahahahah~~
Wohooo....tadi kitorang g makan kat Benteng huhu sedap oo and harga pun boleh la tahan..standard Kuantan la kan...
Sebelum g makan tadi, kitorang solat dulu kat musolla..hari ni ramai dengan budak2 yang amik bengkel PMR kat cni..yang xleh blah budak2 ni sume nampak lagi matang dari kitorang huhuhu..siap panggil Ain awak awak lagi hahahahaha....budak2 sekarang la....
Lepas solat bertolaklah kami ke Benteng..mula2 round dulu kedai sekeliling 2 tengok lauk..last2 g makan kat kedai depan tempat kitorang parking hehehe...
Lepas makan je kitorang g singgah Shell sebab Su nak isi minyak, pastu g Tunas Manja beli barang2 skit huhu..
Time nak balik ni ade benda sengal jadi..hehe Aina dok ngorat phewit2 kat budak2 lelaki yang gantung banner kat depan post guard tapi yang kena aim aku dengan Ain sebab Ain dok tepi tingkap n kepala ngadap ke luar n aku plak pandang budak 2 hohohohohoh punyalah malu aku........

Hohohoho malam ni kitorang cadang nak g Tarawikh kat luar huhuhu....so malam ni xde la g lab (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget