Monday, July 25, 2011

Lab


Hoho lab dan student FYP memang macam pakwe makwe aku rase huhuhu...ini la pandangan aku bila tengok budak2  ni asyik g lab n buat keje2 mereka hahaha....ari ni aku dah start grind sample aku maka insyaAllah esok aku g mintak solvent and meneruskan dengan extraction. Huhuhu dah sampai sini macam biasa la..blanja makan lebih kurang kat Putrajaya je hoho maaflah mama, ayah & kakak ku kerana x lama lagi aku akan mintak lagi duit blanja dari kalian hohohohohohoho....penat oo dok kat lab walaupun x buat ape sangat hehe...sesungguhnya penat menunggu~~
Hmm xpelah abis keje ni aku balik la ke California..insyaAllah dan kemudiannya aku akan busy plak dengan proposal FYP hehehe
Oklah nanti aku akan update lagi..huhu bubbye (^-^)

2 comments:

RuBy said...

kagum bila masuk lab natural product haritu!!!
mesin canggih!! hahahah

Norlyana Nasrin said...

@RuByhehehe nak masuk sini ke? hehe...mesin dia mmg canggih sampai nak sentuh pun takut2 hohohoho

There was an error in this gadget