Saturday, July 30, 2011

Mari relax di hari cuti


Well aku tido lepas Subuh lepas layan cite korea, Pasta hohoho best oo even though pelakon die x hensem n x cantik tapi jalan cerita die boleh buat aku melekat depan laptop sampai Subuh hohohoh...Plot cerita die menarik dan x macam drama biase yang aku tengok huhu...
Hmm disebabkan x tdo semalaman, maka lepas solat Subuh aku pun tdo le..2 pun banyak kali gak terjaga hehehe...ari ni memang x g lab n skang aku tengah tengok The Hunchback of Notre Dame huhu best gak crite ni..
ni tak tau lagi nak buat ape hari ni ..maybe just dok diam2 dalam bilik sambil tengok crite2 dalam external hard disc aku..

No comments:

There was an error in this gadget