Sunday, July 24, 2011

Oh malam masih muda~~


Ok baru ingat nak wrapkan hari ni dengan g ke lab tapi ade prob skit maka kitorang kuar g TC untuk relax2 hehehe....
Maka dalam pukul 9.30pm tadi kitorang kuar dari UIA dengan menaiki NAU milik Su..destinasi..Teluk Cempedak.
Sampai je area TC, aku nampak ramai orang berkumpul huhu punyala risau xde parking tapi alhamdulillah ade je parking untuk NAU hohoho..
Ain + (a) bawak bekal nasi ayam n rambutan hehehe memang berkelah malam2 kami ni...sampai kat dataran, terjumpa la Dila, Sol, Izyan n Jiha hoho mereka juga kuar malam seperti kami ngehhee..borak2 sekejap pastu kami terus beredar ke pantai huhu budak 2 orang tu dah kelaparan teramat hohoho..
Kat pantai ade la budak2 men bola hoho kami punya la takut terkena kat kitorang n ade gak makcik yang dok landing baik punya kat sebelah kitorang hahaha lawak la manusia ni....
maaf gambo x lawo~~

Abis makan kitorang g jalan2 kat gerai2 kat area2 TC ni hehe sempat gak la beli hadiah ke kembar 2 orang tu huhu...
Abis jalan2 kitorang balik le..sebulum 2 singgah jap Shell isi minyak n angin + beli roti hehe sempat gak Su usha abang kat counter 2 huhuhu xleh blah~~~
Sampai UIA pukul 11.30pm n Pak Guard pandang semacam je..ceit!! Aku angkat tangan n sengih pun die wat xtau ceh ko ingat ko hensem huhuhuuh..xpe2 maybe die penat....
Skang aku nak kena kemas skit n temankan ain buat report huhuhuhuhuhu..bubbye~~

2 comments:

perindu_خلافة said...

masih membuat report ea.. good luck k,

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة oh cume si kembar itu sahaja ...kte dah kawtimkan ari rabu ari 2..hehehe ape2 pun tq (^-^)

There was an error in this gadget