Friday, July 29, 2011

Pagi yang ceria bersama2 kanak2 yang ceria


Bangun pagi terus mandi n g lab hohoho tapi xpe ramai je kanak2 (??) ceria yang menceriakan hariku...hmm project x jalan plak semalam sebab bro 2 agak busy huhu xpe2...hari ni nak mintak gak die proceed kalau x lambatla aku balik rumah huhu...
Oh kalau nak tau skang ni, kanak2 ceria lab sudah gila dengan lakorn aka drama thai yang bertajuk Sootsanaeha Love Recipe hoho..ye aku pun tengok gak...ni gara2 terpengaruh dengan Alia Aina yang dok promote cite ni bes huhu agak la..
Ok doakan hari ni berjalan dengan lancar (^-^)

2 comments:

{she-who-must-not-be-named} said...

ala kite mmg suka dok lab kan..hahaha.

Norlyana Nasrin said...

@{she-who-must-not-be-named} Hahahaha ye kami kanak2 lab yang ceria~~

There was an error in this gadget