Thursday, July 28, 2011

Rutin harian sepanjang kat Kuantan


Pagi2 je bangun terus g lab xpun g makan breakfast huhu tapi tadi kitorang terus brunch hohoho...disebabkan ari2 makan kat luar maka duit pun banyak la kuar aduih ni lagi 1 problem...hmm ade ura2 ain & aina nak balik minggu ni sebab nak sambut puasa kat umah..hmm aku xtau la weh..kena cakap dengan parent aku gak kalau nak balik hmm...duit pun nak kering dah ni haih...kan best kalau ade orang sponsor ari2 haih!!!!
Progress project aku ok la setakat ni & aku x pernah lagi kena marah dengan Bro Muzammil huhuhu...masuk arini dah 2 biji beaker aku pecahkan..nasib baik bro 2 x marah huhu siap tanya tangan aku berdarah ke? hehe terima kasih la ye bro?
hmmm ok la ni jela aku update untuk kali ni..bubbye~~
(^-^)

2 comments:

RuBy said...

ape la ganasnya cik kak ni pecahkan bikar ni wei~ hahhaha
bertabah!!
hahaha

Norlyana Nasrin said...

ceh ko xtau aku ni clumsy tahap gaban hohohoho

There was an error in this gadget