Monday, July 11, 2011

Selepas LI


Meh aku cite benda2 yang aku wat lepas LI huhuhu..
Ari jumaat:
sampai rumah nak dekat pukul 7.30 so mandi & solat pastu kuar g pasar malam dengan ninja (Zareef) hehehe...

Ari Sabtu:
Bangun awal2 pagi sarapan dulu & tengok kartun kat tv ngeheheh...petang 2 g balik rumah Koh Saerah kat KKB. Malam 2 lepas solat Maghrib terus kuar g pasar malam hohoho pasar malam dua ari berturut2!!! tapi yang kat KKB ni best skit sebab ade banyak stall and just 2 kali je dalam sebulan. Maka aku pun g beli "zhenzhu nai cha" (btol ke ejaan aku ni?) or org dok sebut bubble tea ohohohohoh


zhenzhu nai cha

Ari Ahad:
Bangun agak lewat sebab dah alang2 kat umah Koh Saerah maka rehat puas2!! Bangun je buka laptop men game sambil sarapan hehehehe nikmat2.....pukul 4.10pm mcm 2 kitorang bertolak pulang ke Rawang~
Sampai Rawang singgah Tesco beli barang2 nak masak huhu aiskrim pun aku borong gak tau ngehehehe....


Ari Isnin:
Bangun pepagi terus solat Subuh & start memasak sebab nak bagi budak2 ni bawak bekal g skola..yela kesian plak kalau pepagi ni lapo kat skola 2 huhu..ni akak tengah rajin masak le...siap tapaukan untuk si Zulaika untuk bawak g keje ngehehehe...sedap x sedap belakang kira janji gue ikhlas dong!!!

Ok now aku nak online sepuas2nya muahahahaha~~

No comments:

There was an error in this gadget