Tuesday, July 19, 2011

Snacks or junk foods?

Sepanjang dok umah ni banyak benda yang aku jarang makan aku men telan je huhu. Macam semalam aku g makan GCB huhu gua dah cite kan sebelum ni?

huhu malam plak telan Cadbury Hazelnut huhu jangan riso sebungkus besau 2 aku telan dengan family aku le bukan sorang2 kang x pasal2 diabetes aku!

hmm ade satu ari 2 aku telan 5 bungkus kecik Corntoz sebab ntah apsal aku jadi ketagih lepas telan sebungkus kecik corntoz huhu sengal kot...
tapi kalau nak bandingkan kat umah dengan time kat UIA, memang kat umah le aku banyak makan benda2 ni sume sebab stok makanan ringan aku memang xde pun..kengkadang je kalau dah gian kalau xpun kngkawan yang bagi..hehe dah biase makan nasi je kot..huhu orang kampung style~~
tapi ape2 pun aku aware pasal MSG yang ade dalam setiap makanan2 tersebut huhu 2 yang aku jaga2 skit kang x pasal2 umur 40 aku dah xde rambut hohohohoho~~~
Ok la nak sambung wat keje hehe bubbye~~

No comments:

There was an error in this gadget