Friday, July 22, 2011

TAG from blog Captain of the Universe

Huhuhu sebenarnye aku suke baca blog Captain of the Universe and terus terang terkejut kot bila kena tag2 ni hehehe ok ni la lukisan (??) aku ngehehehehe
ok aku tau lukisanku buruk huhuhuhu 
huhuhu lukisan yang simple menunjukkan betapa simplenya diriku chewah~~~
nampak sangat aku x reti nak guna paint kat dalam laptop huhuhu..Ok Miss Alia do u satisfied? ngehehehe

8 comments:

perindu_خلافة said...

ok la jugak tu lyana.. rizqan lagi la x pndai guna paint, dulu pernah terfikir siapa la yg cipta application tuh~ hahaha ^_^

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة eh2 ade rizqan la! hehehe selamat kembali (^-^)
hehe dulu ade gak men paint ni time kecik2 dulu zaman pc besar gedabak huhu

perindu_خلافة said...

huhu.. insyaALllah rizQan akan terus update n3 cz memandgkn skrg ni rizQan duduk dalam zon WIFI.. >_<

tp tetap susah kn, nak lukis atas touch pad x jadi, nak guna mouse lagi la.. hahaha ^_^

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة oh yeke? huhu bgs2 (^-^)
hehe klu atas touch pad memang dah surrender hehe ni pakai mouse baru la ok skit ngehehehe~~
(^-^)

perindu_خلافة said...

papepun congratz sbb dapat lukis guna app tuh.. huhu

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة hehehe tq2 n may u have a nice holiday at home (^-^)

perindu_خلافة said...

haha thanx.. ^_^

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة ngehehehe welcome (^-^)

There was an error in this gadget