Sunday, August 7, 2011

Ahadku bersama social network


Hari Ahad yang relax sebab x g lab..bangun2 je bilikku sunyi sepi menanda aku keseorangan lagi pada hari ni...maka terusku bangun untuk mandi..ye bangun terus g mandi k jangan peram2 kang berbau! Abis mandi je terus mengadap laptop..check FB & Blog..reply comment2 dan blogwalking sekejap..bukak plak email..check Formspring pastu gelak2 depan laptop sorang2..huhuhu...
Tiba2 perasan ade orang tweet aku huhu maka bukak Twitter yang agak lama gak la aku x bukak..maka start la tweet2 aku dengan rakan2 Twitter aku aka classmate....acara bahan membahan pun bermula..ianya berlanjutan sehingga beberapa ketika..huhu sakit perut gelak..ye sorang2 dalam bilik +depan laptop..
Sound depressing hahaha~
Ok sebenarnya best gak ade social network ni sebab boleh hilangkan skit rasa depress haha..depress apsal? lab work..proposal...next sem..hoho hidup x sentiasa indah kan? maka kita sendiri kena cuba cari jalan macam mana nak indahkan hidup kita yang kita sendiri xtau sampai umur berapa kita boleh hidup..
Hoho oklah nak sambung membahan~~bubbye (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget