Saturday, August 6, 2011

Berbuka seorang diri~


Hari ni aku akan berbuka sorang sebab Ain dah balik rumah huhu..die balik sekejap je huhu sebab dah lama x balik..
Tadi g bazar dengan Su & Yan hehe maka berbelanjalah koh untuk berbuka + sahur hehe senang...
Walaupun g dah agak lewat time kitorang g tapi alhamdulillah la banyak lagi lauk dan banyak pilihan kat cni..
Hmm sedar x sedar dah nak seminggu kita berpuasa kan? Masa berlalu dengan pantas sekali sebab ade tugasan2 yang perlu disiapkan + busy kat lab.
Habis keje kat sini x bermaksud boleh relax2 kat rumah sebab kena siapkan proposal huhu...
Okla selamat berbuka puasa~~

6 comments:

blogtilldrop said...

anatano..kawaiiii desu

Eyza Dyana said...

same la kite...berbua cowg2...n td sy z g bazar pn...ni baru nak makan roti..
td buka ngn air kosong je

Norlyana Nasrin said...

@blogtilldrop hahaaha arigatogozaimasu :)

Norlyana Nasrin said...

@Eyza Dyana huhu sedih kan? la kenyang ke? bersabar la ek..

RuBy said...

lek2~
nas....ko jangan nangis lak~ pastu jangan pasang lagu raya yg perantauan2 tu plak~ AhahahHha

Norlyana Nasrin said...

@RuByhuk huk~inilah nasib diriku yang malang oh tuhan~~~~~
hehe aku ok jela..aku berbuka semalam sambil tengok Pucca lagi ko tau..
ko saje je nak bg aku geram heheh jaga ko Rubiah~~~

There was an error in this gadget