Tuesday, August 30, 2011

Challenge: Day 23 ~ Your dream wedding


Mak aih time2 raya ni nak suh aku bincang pasal dream wedding huhu...
Ok ikutkan hati aku nak yang betul2 simple sebab aku x suka bab sanding2 la ape la..huhu ikutkan time photo-shoot je nak pakai baju lawa2 ngehehehe...segala jenis baju traditional dalam dunia ni aku nak try kecuali saree hahahaha...
Bab kenduri aku nak jamu bubur nasi dengan ikan masin je ngehehee...huhu gurau2...aku nak buat style lama yang setiap meja dah diletak nasi dan lauk pauk huhu aku x suka style buffet sebab aku tau ramai yang malu nak tambah kalau buat style gitu huhu...
Honeymoon plak hohohohohohohoh yang ni paling bagus kalau g haji terus time honeymoon pastu baru la g jalan mane2 huhu...demand btol aku ni..
Ok tu je aku rasa haha..gatai!!!

No comments:

There was an error in this gadget