Tuesday, August 16, 2011

Challenge: Day Nine ~ Your current relationship, if single discuss how single life is.


Ni la challenge yang xleh blah..hohoho ok2 aku single ok? rasanya aku ade wat entry pasal single tahun lepas kot huhuhu~~sila baca sini
Ok single life bagi aku agak bebas dan x terikat dengan ape2 masalah yang ade kaitan dengan relationship hoho...tapi xdela aku nak single sampai bila2..insyaAllah kalau dah tiba masanya + ada jodoh maka tidaklah aku single lagi haahaha..
Oh tibe2 plak aku teringat, dulu ada sorang makhluqot ni cakap kat aku yang single ni macam x laku dan punyalah bangga yang die dah pernah ade sampai 9 ex-bf time 2..aku yang time 2 single memang terasa la dan sampai skang aku x rasa aku nak berhubung dengan die lagi sebab she's totally not worth it to be my friend.
Dah2 malas nak ingat..ok la ape2 pun doakan aku jumpa jodoh aku ok? bubbye (^-^)

2 comments:

RuBy said...

yo~
kejam bobonar budak tu wei~
takpe...single tu roxx!!!
hahhaha

Norlyana Nasrin said...

@RuByhuhu beno Rubiah hoho..
aku dh x jmp pn bdk 2 huuhu..

There was an error in this gadget