Monday, August 15, 2011

Coca Cola + Susu


Ok sebenarnye aku dok dengar kononya kombinasi kedua2 bahan ini menghasilkan minuman yang lazat maka tadi pagi time sahur aku pun cube la dan hasilnye......
X SEDAP!!!!!! euwww aku x tahulah macam mana dorang boleh kata sedap..mungkin aku ni kurang suka minum Coca Cola 2 yang aku rasa x sedap oo mungkin kombinasi aku 2 x btol..huh whatever la yang penting aku xmo minum lagi Coca Cola + susu...
p/s: minum susu kosong gitu je lagi sedap tau!!!!

2 comments:

perindu_خلافة said...

owh susu.. my fav drinks,

"if antum go to egypt one day, blease(please) do not ask teh timau(x mahu) susu at the restaurant.. kerawna(kerana) susu in egyptian language means (tunjukkan gaya maknyah) aww!!"
[ustaz hassan arabic class:2006]

hohoho.. 1st time masuk class ustaz hassan (from egypt) tergeliat telinga rizQan dengar 3 bahasa dia campur2, ustaz razak kata campurization.. act rizQan dah faham concept tu masa kt cfs lg, >_<

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة hahaha kalau gitu susah la kalau lelaki nak beli susu kat sana hahahaha....

campurization~~ayat biasa Ustaz Razak time blaja UNGS dulu huhu....huuhu kira Rizqan tau awal la ni...ngeeeee (^-^)

There was an error in this gadget