Saturday, August 6, 2011

Hari Sabtu


Masuk ari ni dah kira 2 minggu 1 hari aku balik UIA. Huhu project masih long way to go maka kena stay sampai minggu depan la jawabnya. Hari ni petang skit baru g lab maka berseronok la aku kat dalam bilik
(^-^)
Extraction aku dah sampai stage Methanol dan nanti ade lagi 1 timber pastu baru la kawtim huhu..eleh kawtim bahagian extraction je....pastu nak kena proceed dengan Phytochemical test skit..paling kurang pun wat hexane dulu pastu baru la boleh balik ke California..
Pagi tadi pukul 5am ade orang yang x dijangka call aku..maka dengan mamai2nya aku angkatla telefeon..rupa2nya kawan lama aku si Arif..punyalah lama x call aku maka bila tetiba call aku + it's 5 in the morning dear not 5pm! Hoho maka aku pun xtau ape yang aku dok merapu + aku br tdo pukul 4am. Tapi ape2 pun terima kasihla sebab ingat kat aku lagi.
ni la si Arif
Petang ni, insyaAllah akan ke bazar Ramadhan huhu nak makan ape ek untuk berbuka? hehehe sengal punya budak~~~

No comments:

There was an error in this gadget