Friday, August 19, 2011

My Pikachu!


Hehe yang ni aku rasa Rubiah dengan Rizqan mesti dapat agak huhu...
Ok meh aku introduce my Pikachu, 100% from Malaysia!!!!
Jjaang!!
huhu skang faham kan kenapa akupanggil die Pikachu? ni le adik aku yang memang semula jadi ade tahi lalat sebaris yang menyebabkan die seakan2 Pikachu huhu...dulu kat time skola rendah,die selalu kena ejek Pikachu, mula2 memang die x suke tapi bila dah lama2 & sume yang ejek die makan pelempang maka die pun dah x kisah huhu...
Jap ek aku cek kalau ade gambar waktu kecik~~hmm xde la plak..ni gambar raya 2 tahun lepas huhu sudah dewasa adikku~~
macam cikgu aku tengok huuhu...sebenarnye abis aku kalau die tau aku entry macam ni hahaha~~
huhu ok la ni je update untuk kali ini~~bye yeom!!! pika pika~~~~

2 comments:

RuBy said...

AHHAHAHA~
pipi pika~
ye la ye la~
ade sket~ hhaha

Norlyana Nasrin said...

@RuByheehhehe pikachu~~~~~

There was an error in this gadget