Tuesday, August 2, 2011

Puasa : Hari Kedua


Hari ni macam biasa bangun g lab tapi sampai pukul 12 je sebab ade probs skit tadi...hmm kesian kat Faisal sebab sample DCM die yang first terbakar & yang kedua plak tumpah sebab flask pecah..aih dugaan kan? InsyaAllah ade hikmah disebalik kejadian.
Hari ni aku tengok Ain, Aina, Su & Datin k wat solution untuk Phytochemical test huhuhu insyaAllah x lama lagi boleh start..
Petang tadi g bazar dekat tepi kolej Shahputra..harga mahal gak..yang paling xleh blah sayur x sampai separuh plastik die charge rm2 huhuhu ko nak kaya cepat ke? so cara aku, aku beli makanan yang dah siap pack hehe 2 pun rm6 kot..xpela...
Malam g tarawikh dekat masjid..haih benda yang sama berlaku lagi..ade budak2 berlari2 lagi depan aku..hohoho nantila aku wat plan si Rizqan.
Balik tarawikh singgah 7e beli slurpee hehee dahaga plak malam2 ni~~
InsyaAllah esok kami akan ke lab lagi & wat rutin biasa huhu..ok sampai sini jela bubbye~~

4 comments:

{she-who-must-not-be-named} said...

aku berdoa sgt2 mood muzammil ok esok.kalau x masak la.ntah2 xtukar lagi.aigoo.

Norlyana Nasrin said...

@{she-who-must-not-be-named} aku pun weh..dah la aku nak balik cepat huhuhu...nak rasuah dengan makanan xleh sbb puasa huhuhuhu...

RuBy said...

hoi~
kome2 ni~ aku literature review pun tak buat lagi~
kome dah nak abes dah jalan FYP~
dan simpati juga terhadap faisal~
tringat yg korang cite yg 1st tebako tu~
takpe~ dugaan2~

Norlyana Nasrin said...

@RuByhehe aku ni experiment jalan dulu dr proposal huhuhuh...
2 la psl..die kne g sampling lg huhuhu

There was an error in this gadget