Friday, September 16, 2011

Aku kat rumah weh!


Ini adalah entry untuk mnjeleskan sesiapa yang x ballik rumah minggu ni huhu..
Ok nak pendekkan cerita semalam aku dah balik semula ke Rawang aka California guys!!! Mula dari hari Rabu orang dah start kecoh2 kata tiket abis tapi aku still maintain dengan keputusan aku untuk beli tiket on d spot huhu...maka abis je klas semalam aku minta tolong Azra anta g terminal..sampai2 kat terminal aku beli la tiket bas Bulan Restu aka Moon Blessing..oh lupa nak bagi tau yang aku balik skali dengan lifelong friend aku, Jed. Dapatlah tiket pukul 3.30pm..time kitorang beli 2 ade banyak lagi tiket untuk pukul 3.30 2 maka kitorang pujuk la Su untuk balik skali..huhu Su xnak balik katanya dari semalam dan semalam sebelumnya huhu apa aku cakap ni? Maka kitorang pergi la makan dulu yela time 2 baru pukul 1 kot..huhu makan sambil story2 kat kedai sebelah terminal 2..abis makan solat la kami kat dalam musolla kat terminal 2..abis solat je Jed bagi tau yang die nak g beli tiket untuk Su huhu nampaknya makcik 2 dah goyah..skali...pergh tiket abis n yang x leh blahnya terminal penuh do! Most kaunter tampal kertas bagitau tiket untuk ari ni (15/9) dah abis...maka Su pun xleh la balik semalam...........
Pukul 3.20pm macam 2 aku n Jed turun la kat platform 3 untuk tunggu bas..kalau nak tau seat kitorang btol2 belakang driver maka naik bas je aku terus pakai seat-belt yang ada atas kerusi 2 huhu untuk keselamatan~~ Sepanjang perjalanan 2 kitorang berborak sakan gak la berhenti pun bila masing2 terlelap huhu sampai pakcik bas 2 tegur..hehe bukan die marah kitorang tapi die pelik yang kitorang cakap x henti2 hehehehe...
Sampai Pekeliling dalam pukul 6.50pm so kitorang terus beli tiket balik ari Ahad nanti huhu sebenarnya kalau nak balik Isnin pun xpe sebab xde klas tapi Isnin xde sesape kat umah + proposal aku x siap lagi daaa~~
Habis beli tiket aku call la adik aku, n tengok2 die dah sedia menunggu huhu bagus Nadirah! Wani pun ikut skali huhu biase la partner in crime Nadirah..sampai rumah dalam pukul 7.55pm..so aku cepat2 la amik wuduk n solat Maghrib...
Aktiviti kat umah macam biasa le...makan, tengok TV, borak2 pastu tdo huhu aku tdo awal kot semalam..keletihan la konon padahal bukan aku yang bawak bas hehe..
Okla ni je update buat masa ni..bye yeom!
P/S: malam tadi ketiga2 anak aku datang hehehe makin comel sume huhuhu~~

No comments:

There was an error in this gadget