Monday, September 12, 2011

Environmental Toxicology

Aqlan choding~
Muahhahahahaha first day yang agak meletihkan..huhu disebabkan kini kami anak tiri KAHS maka klas pun kat KAHS hohohoho punya la aku, Ain, Aina, Su n Jed touring sekitar KAHS cari klas kitorang huhu..
Lecturer baru ni from UMP dan agak muda remaja la juga huhuhu..klas pertama ni x bermula secara rasmi maka no evaluation yang aku boleh buat..
Abis je klas terus g KOM kuarkan duit n g bayar yuran kat bangunan Admin yang baru huhu finance dah pindah kat sana weh...maka berjalan-jalan kami hari ni..
Selesai bayar yuran patah balik g KOM kuarkan duit lagi huhu sebab malas nak kuar banyak2 kali + kena caj lebih kalau bawak kuar kat luar huhu Bank Muamalat kan kurang~~~dah 2 g plak beli makanan kat KOM huhu..
Balik bilik ingatkan nak lunch dengan Fidah tapi Fidah xde la plak huhu kesian kte....
Hmm k la..maybe nak kuar petang ni beli barang2..

No comments:

There was an error in this gadget