Saturday, September 10, 2011

Moon Cake

Yeah...aku tengah happy ni sebab dah ada moon cake kat umah aku skang huhu insyaAllah aku akan bawak balik UIA esok huhuhuhu meh tengok gambar...





ok ni jelly moon cake perisa jagung n honeydew ngeheheh

macam mana terliur x? ade yang x suke makan sebab kata manis sangat tapi jangan risau..skang ni ade yang low-sugar punya maka adik2 marilah makan moon cake (^-^)
p/s: jelly mooncake itu x manis sangat k (^-^)

2 comments:

RuBy said...

wei!
aku yg tak pernah ber moon cake ni ha~
ajak la aku...ajak la aku!
hahahah

Norlyana Nasrin said...

@RuBy huhu meh la weh dtg blk aku..skang ade low-sugar lotus sbb Jade custard dh mkn kat blk Dilla hehehehhe...

There was an error in this gadget