Monday, September 12, 2011

Oh Kuantan ku sudah kembali~

oh anakku~

Yeah balik semula ke Kuantan..bila tengok jadual huhuhu gelak sorang2 aku..ade je klas sampai Jumaat..hiah macam mana ni? ceh apa la baru je mula sem aku dah start mengeluh..permulaan yang x bagus ye Norlyana Nasrin..oh kalau nak tau..tadi time lalu kat simpang nak masuk ke Gambang, ade accident..tiga buah kereta; Hilux, Satria & Mercedes ade la juga nyawa yang terkorban..Hilux 2 terbakar kot..aku nampak gak la ade mayat kat atas jalan 2 yang dah ditutup dengan surat khabar..ade la ahli keluarga mangsa yang menangis kat tepi...haih ajal kan? yang mati 2 Chinese x silap aku..hmmm..
Sampai UIA tadi pukul 7.30pm huhu tapi malangnya aku kena merempat kat bilik sebelah sebab Ain x sampai lagi time 2..huhu kunci aku ade kat die ma~~maka beraya la aku sekejap kat bilik sebelah n aku bukak la Moon Cake aku huhuh....
Bila ain sampai je aku pulang la ke bilik sendiri hehe kemas2 ape yang patut huhu sesungguhnya pukul 12 tadi baru la aku makan dinner mengkema tau? huhu..
Esok pukul 9am dah ade klas kat KAHS..aiyo..xpela mari menuju hari esok dengan senyuman~~
p/s: siang tadi family blah Mama aku datang huhu meriah ooo...Aqlan pun ade skali heheheehe ade je budak 2~~
time otw g beli barang huhu mengikut je budak ni~~
bila aku cakap Aqlan ni anak aku sume tayang muke x percaya hahahhaa...

No comments:

There was an error in this gadget