Wednesday, September 14, 2011

Serius aku dah 4th year..


Hoho pagi tadi ade klas Research Methodology and lecturer die Madam Wawa huhu dah madam dah dulu panggil Sister hehehee....kali ni balik semula ke KOS untuk lecture dan yang paling seronok sekali tengok muka classmates yang dah lama x jumpa huhu ade yang berubah ada yang x. Apa2 la weh...riuh gak la
Bila lecturer masuk je start nak tumpukan perhatian dan x bising dah hehe..subject ni berkait rapat dengan FYP kitorang maka kena la bagi tumpuan lebih skit..mula2 aku salin gak ape yang Madam Wawa cakap tapi lama2 aku just dengar dan hayati ceh~~~~
Oh saje nak story..semalam aku ade klas Basic Environmental Law dan yang xleh blahnya, klas 2 diadakan dalam bentuk Video Conference sebab lecturer 2 kat Gombak..huhu serius cakap aku blur2 weh and aku rasa macam kurang interaksi dengan lecturer..huhu doakan aku cepat adapt la ye kawan2?
Oh b'balik kepada tajuk gempak kat atas..huhu ye skang aku dah 4th year tapi......tahap kematangan dan keseriusan masih x mencapai budak 4th year sepatutnya. Hmm xpe berubah skit2 kearah kebaikan..aku tengok ramai budak junior nampak lagi matang dari aku huhu x kisah la dari segi appearance atau ape2..takut gak tapi xpe aku maintain muka takde perasaan.
hmm hujan skang maka mata pun dah naik kuyu2 ni..hehe guddebye yeom!!!

No comments:

There was an error in this gadget