Thursday, October 13, 2011

Andai ku tahu~


Oh itulah lagu yang dok berkumandang kat dalam fikiran aku selain lagu " Matahari bercahaya~". Macam ni, tadi lepas abis quiz Environmental Microbiology, aku, ain, aina n su g KOS untuk tengok fungi kitorang..pastu kitorang g lab ofis untuk minta Saboroud Broth..abis2 2 g lab microb prepare broth n autoclave..huhu autoclave 2 amik masa dalam 1jam 30 minit la gak maka kami pun g musolla untuk tdo sekejap..tiba2 kat musolla Su tanya apsal kita nak wat Sab broth 2 ari ni? masing2 dengan muka blur x dapat nak bagi jawapan huuhuhuhu sebenarnya bukan nak guna skang pun broth 2 huhu..maka lagu Andaiku tahu pun mula berkumandang di dalam fikiranku hohohohoho..kitorang tunggu gak sampai abis autoclave sebab kalau x pakai skang broth 2 kemudian pun boleh pakai..tapi ape yang mengecewakan kitorang, broth kitorang 2 jadi warna coklat kemeraha-merahan instead of yellow huhuhu ntah ape la silap kitorang...broth 2 terpaksa dibuang~~
lepas 2 kitorang x balik lagi sebab nak settle hal booking lab, chemical n tolong Bro halim cuci glassware dalam lab die huhu kalau nak tau, kitorang ni dari pagi x makan sesungguhnya kami lapar~~~settle dengan bro halim, kitorang cari plak Bro Faizal sebab nak tanya pasal graph titration huhu lama gak tunggu bro 2 sebab die ade hal..abis jumpa bro faizal kitorang ingat nak balik la memandangkan dah pukul 4 lebih huhu..
turun bawah jenguk jap kat tangki biru Bro Muzammil sebab tadi kitorang dok usha die kat tangki 2 maka curios gak nak tau ape yang die wat..tengok2 ade plant yang ditanam pakai substitute tanah..ape nama ntah aku dah lupe~~tengah2 tengok, Bro Muzammil datang maka berboraklah kitorang..dok cte pasal broth x jadi la ape la sampai masuk topik kompilasi crita2 hantu KOS huhuu seram ooo..syok je berborak..mau dekat pukul 5 gak la kitorang baru balik..huhu lapo oii~
Balik singgah cafe beli makanan kat Kak Ana pastu balik bilik..huhuhuhu
Penat x usah cte la sebab dari pagi kot..huhu okla aku nak rehat jap sebab malam ni ade discussion untuk lab report...

2 comments:

RuBy said...

hari kau dasyat semalam~
pergh! ahahha

Norlyana Nasrin said...

@RuBy huhu tau xpe..penat weh..huhu matahari bercahaya~~

There was an error in this gadget