Thursday, October 6, 2011

Chill sekejap and about Infinite

Dalam keadaan banyak assignment dan perkara2 yang perlu disiapkan aku sempat lagi relax ari ni huhu..xpe xkan la nak tension memanjang kan?
Siang tadi aku g derma darah kat CF Sis..hmm aku rasa memang len kali dorang patut buat kat tempat yang luas sebab venue kali ni sangat x sesuai + aku hampir nak mengamuk tadi sebab x systematic langsung..haih..tapi xpe nasib baik dapat derma & seronok2 dengan kengkawan sengal yang lain huhu...
Skang ni aku tengah minat giler2 kat Infinite huhu Korean boy group yang cool giler huhu aku suke tengok bila dorang perform sebab dorang buat btol2 & x miming..memang hebat la huhu...aku suke leader die Kim Sung Gyu huhu walaupun x brape hensem tapi pada pandangan aku die hensem hohoho (sah angau). Lagu baru dorang, Paradise memang best n lagu Be Mine plak macam surat cinta je lirik die huhu boleh x aku request bakal suami aku nyanyi lagu 2 + menari time kahwin nanti? hahahaha pastu aku upload kat Youtube huhuhu sudikah anda?
Meh aku bagi biodata ahli2 Infinite huhuhu
Leader & Main Vocalist

Kim Sung Gyu
28 April 1989
Blood type A
North Jeolla

Main Rapper/ Lead Dancer/ Vocalist

Jang Dong Woo
22 November 1990
Blood Type A
Gyeonggi

Main Vocalist

Nam Woo Hyun
8 February 1991
Blood type B
Chungcheong

Lead Rapper/ Main Dancer/ Vocalist

Lee Ho Won/ Hoya
28 March 1991
Blood type AB
Busan

Sub Vocalist/ Tallest/ Choding

Lee Sung Yeol
27 August 1991
Blood Type B
Gyeonggi

Vocalist/ Visual

Kim Myung Soo / L
13 March 1992
Blood type O
Seoul

Maknae/ Sub Vocalist

Lee Sung Jong
3 September 1993
Blood type A
Gwangju

muahahaha ni sume gambar2 baru untuk album Paradise (Special Repackage) huhu best je lagu2 dalam 2..yang best ade Sung Gyu punya lagu solo, Because. Okla aku rasa cukupla sampai sini aku mengarut..dah la esok ade lab pagi hohoho..gudde nito kengkawan!!
There was an error in this gadget