Monday, October 17, 2011

Kepenatan menguasai diri


Saya penat...hoho mesti korang bosan kan asal update je bagitau penat tapi itulah hakikat. Jadi 4th year student ni FYP la yang patut jadi keutamaan. I even stop reading comic u know? Really suffering (TT^TT) coz I miss them...
Boleh kata hari2 g KOS x kira time cuti ke ape..huhu yela FYP ni kena wat cepat sebab kalau ape2 jadi kena ulang balik...huhuhu..
hmm semalam memang hebat la..balik dari lab dalam pukul 7.20pm..mandi2 pastu wat assignment..tengah wat assignment 2 aku tertunduk sekejap and.....pergh aku tertido sampai pukul 6am kot dengan spek mata pun x buka...nampak sangat penat kan? hmm oklah aku doakan FYP kitorang berjalan dengan lancar~

p/s: once I set my mind that you're my friend, that will be it till the end of the day (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget