Monday, October 10, 2011

Oh sakit kepala


Oh hoi kenapa la time2 ni ko datang nak serang aku? hohohohoho sakitnye bukan kepalang tapi Panadol tetap aku xnak amik buat masa skang huhuhu...memandangkan aku dah tau FYP presentation aku akan dievaluate oleh orang2 penting maka secara automatic kepala aku pening hohoooho + 100% jiwaku pergi~~~~
Tadi g lab lagi tapi malangnya fungi yang kitorang culture x tumbuh huhu sakit jiwa raga bila tengok..huhu...xpe2 sabor jela..FYP sangat memeningkan tapi xpe lagi berapa bulan je pastu aku nak relax dulu..

p/s: malam/pagi tadi aku mimpi yang aku dah ada baby huhuhuu sangat comel hohohoho~~

2 comments:

There was an error in this gadget