Friday, October 28, 2011

Pembuli


Dari kecik sampai ke beso orang dok cop aku sebagai pembuli..huhu bukan pembuli jalanan ye adik2? Aku jenis suka menyakat kawan2 aku especially yang kudus2 or yang sengal2 alam. Ntah la weh..asal nampak dorang mesti membuak2 perasaan ingin membuli..huhu ni tanda sayang gak sebenarnya~~Syok sebenarnye membuli ni..satu kepuasan bila yang dibuli surrender hehehe aku bukan buli dengan cara physical ok? Buli secara lisan je pun~~huhu..tapi ade hadnya weh..jangan la dok provoke pasal kekurangan ke apa..aku ni lebih kepada menyakat benda2 sengal yang dorang buat ke xpun yang macam out of ordinary. Setakat ni yang aku terlebih sakat si Ain Alias 2 la huhu ntah brape kali die dok kesok hati dengan aku hehehe tapi xpe baik semula lepas 2 ala gaduh2 manja kan? kan? kan? Huhu selalunya orang nampak aku buli Ain tapi yang orang x nampak si Ain ni buli aku..haih budak ni boleh tahan gak korang tau? lagi kejam dari aku..haih menyesal jadi tok guru die~~Mangsa buli terbaru, Tok Ketua aka Rubiah hehehe..yang ni memang best buli~~gyahaha kudus je Rubiah~~hehe tapi xde la buli kasar kan Rubiah?
Aku ingat lagi time kecik2 dulu~~aku selalu buli anak jiran aku Si Boboy sampai mak die minta aku jangan buli die lagi heheh lagi aku galak buli die lepas 2 kot~~yang ni aku buli physical n mental skali..huhu tapi 1 je..bila ade orang lain buli die aku akan naik angin..hoho tengok aku sayang ape kawan aku walau macam mana aku buli pun ok? Bila dah beso..jarang2 jumpa dah Si Boboy ni..huuhu n die pantang kot kalau aku panggil die Boboy depan orang lain..huhu janganla malu~~
Aku pk macam ni je..buli xpe tapi jangan sampai tahap menghina orang n sebabkan orang benci sudah..buli aku lebih kepada menyakat je skang~alah kalau takat sakat 2 faham2 jela..aku jenis kalau dah rapat dengan orang 2, aku akan suke menyakat die and be myself..kira kalau aku menyakat korang 2 maksudnya aku selesa dengan korang ye?
Hehe entry relax di tengah2 ari~
p/s: sebab aku letak gambar Kim Sung Gyu:
-die juga pembuli sepertiku
-mata die sepet sepertiku
-die sayang kat orang yang die buli SEPERTIKU jua~~

7 comments:

RuBy said...

oii oii oii~
AKU TAK PI MAKAN LASAGNA PETANG NI!!! WAHAHAHAH~

aku pi pasar malam je...ahhahaha

Norlyana Nasrin said...

@RuBy huhu hancur hatiku~~~

perindu_خلافة said...

lyana.. xpe2,
belikan je lasagna satu utk rizQan lepas tu kita makan la sama2,
snap gambar paste kat blog n FB.. then kita tag cik Rubiah utk mendapat santapan mata pulak,

kira win-win situation kn~
-lyana dapat makan lasagna dgn kawan(rizQan).
-rizQan dapat makan free (upah temankan makan ^_^)
-ruby dapat 'sakit hati'..

hahaha amacam, kan semua mendapat >_<

RuBy said...

-_____________-lll

ceh~
ade gak dapat penampor halilintar aku ni kang!!
nak makan ajak la aku skali~ cis!
hahhahaha

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة hahaha boleh gak..nanti kita plan ye? hahahahah (^-^)
@RuBy wahai Rubiah sudah ku ajak dari semalam..penat jari jemariku menaip memaksa dirimu membeli lasagna tapi....kau hancurkan hatiku~~huhuhuhu ini BALASAN!! muahahaha

perindu_خلافة said...

ouh ho..
tang makan nak ajak sekali,
tapi apakah yg telah ko lakukan RuBy, sehingga membuat sahabat ko (Lyana) dihancurkan hati, ceh ayat.. HaHaHa~ ^_^

betul lyana,
biar dia rasakan !!._.
huhuhu

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة betul katamu rizqan~~huhuhu
hatiku seperti disiat2 pabila Rubiah menolak ajakan (paksaan??)ku untuk g beli lasagna~~~~sob sob

huhu mari2..bila 2? jom2~~

There was an error in this gadget