Wednesday, October 12, 2011

Penantian itu suatu penyeksaan

bila nak tiba giliran saya?
Ohoho macam lirik lagu...sesungguhnya akulah manusia yang paling "setia" menunggu giliran untuk membentangkan proposal aku. Ye kawan2 ari ni aku kena wat presentation. Giliran aku pukul 4.15pm nanti tapi aku dah tercongok kat dalam exam hall ni dari pukul 8.40am tadi...huhu nasib baik la aku ade bawak laptopku huhu..
Cuak gak bila tengok orang present n sesi soal jawab tapi xpe kita patut maintain cool ma~~~kang gelabah ape pun x jadi huhu..ok la nak hafal slide skit hohoho~~

No comments:

There was an error in this gadget