Tuesday, October 4, 2011

Update lepas time klas cancel huhu~


Oh sesungguhnya aku bangun dengan penuh semangat nak g klas basic envi law walaupun aku tdo lambat bahana internet slow (aku kne anto email kat supervisor aku) huhu sedar2 pukul 4.30am tadi aku tdo huhu bangun balik time Subuh...
G klas dengan gembira sekali ye adik2 gara2 kengkawan sume suke buat lawak n aku suke gelak hehehe kalau sape kenal aku mesti tau aku gelak macam mana haha sampai nampak lelangit n anak tekak (tegur si kembar Ain n Aina). Baik len kali aku buat gelak orang kaya fufufufufufuufufufufuffuufufuf (insyaAllah x nampak anak tekak dah).
Sampai2 klas macam biasa amik tempat duduk n bercerita lagi dengan budak2 ni huhu pagi2 kena wat kecoh kalau x mengantuk weh...kebetulan si Rubiah ari ni dok sebelah aku maka menjadi2 la segmen penceritaan di waktu pagi huhu bahagia je kan?
Skali time nak mula klas masalah teknikal berlaku...hmm biasa la lecturer kat Gombak maka video conference menjadi bahan penghubung kami..maka bermulalah sesi pembaikan dari technician..system plak sekejap OK sekejap KO maka kami pun mula stress huhuh..
Lecturer yang dah mula fed up mencadangkan klas diadakan pada waktu len dan kami menyambut cadangan tersebut dengan baik..huhu memandangkan masing2 dah penat jadi orang bisu huhuhuhuu...
maka skang aku rasa aku kena tdo sebab petang kang ade lab envi microb bersama Prof Othman yang best huhuhu ...
Baiklah adik2..akak tdo dulu ye? fufufuuffuufufufufufufufufufu(gelak orang kaya)

2 comments:

RuBy said...

hahhah~
sopan wei sopan1 hahaha

Norlyana Nasrin said...

hehehe xmo2...
kang aku sopan kang orang pggl aku hipokrit plak huhu

There was an error in this gadget