Tuesday, November 29, 2011

Hari Selasa yang ceria~


Muahaha update lepas balik dari klas BEL..Hari ni aku jadi green eyed monster!! Saje je test pakai contact lens g klas~ahaha
Oh tadi dah dapat dah result midterm untuk BEL..Alhamdulillah la result ok je kalau x mau aku duduk sorang2 tepi T5 sambil buat ritual~
Esok ade quiz RM..bukan ringgit Malaysia tapi Research Methodology. Aih aku bab RM ni lemah skit..x kose nak mengingat benda2 biostat + pasal thesis FYP..ye masih malas~
Oh hobi baru aku skang ialah membaca statement2 yang sarcastic sambil gelak2 depan laptop hoho..kekadang pk btol gak statement 2 dan x ramai yang amik port..hoho
Oh demam Taylor Lautner mula melanda~~muahahaha~~lantaklah ko muda 4 tahun ke ape janji aku suka muahahaha~~

p/s: Alia Aina cakap aku pedophile sebab aku suke tengok orang muke comel......ye ke? (............)

No comments:

There was an error in this gadget