Wednesday, November 16, 2011

Ketensionan itu~~


Muahaha giler ar tension sebab EnviToxico ni!! Nak kata sebab x study aku rasa study dah. Soalan die bagi memang nak kasi aku blur....weh aku ni dok study pasal pollution, effect die, treatment and alternative tapi yang kuar....envi ethics?!! aih macam nak nervous breakdown je aku ni..tapi xpe kte anggap ni semua dugaan dan cuba buat yang terbaik len kali. Hmm nampaknye aku kena amik tau dalam sume aspect la ni? hmm xpe la aku redha...
Dah2 aku nak berjimba2......oo baru perasan aku x makan lagi..maka mari mamam dulu huhu~~~

No comments:

There was an error in this gadget