Tuesday, November 29, 2011

Mood melayan kemalasan~


Apabila budak 4th year yang ada quiz esok tapi dok layan kemalasan ini cuba menyusun ayat untuk diblogkan. Xke pelik ayat permulaan itu? Skang aku tengah lapo tapi malas nak makan...rasa macam jauh je nak g cafe.. rasa mcam jauh je nak g masak air buat maggi..rasa macam malas je nak basuh bekas lepas makan..arghh nampak sangat tengah malas tahap maximum ni!! Bila kat umah relax je..bila rasa lapo g je dapur bukak periuk nasi..g amik lauk..bukak tv..nganga mulut..kunyah..telan..huhu senang do~ aih ni yang rasa nak kidnap pintu suka hati Doraemon ni!! di mana kau Doraemon!!!!
Petang tadi buat discussion dengan Su & Ain..hehe aku ni banyak main dari discuss..dah la lambat bangun tadi..hoho..report lab EnviMicrob kena anto 2 minggu ni..ala relax la 2 je pun bukan 10~~~ahaaha punya relax~~
Teringat semalam borak pasal stress-free life yang boleh wat kte nampak muda + insyaAllah panjang umur..macam2 situation aku dok bincang dengan Alia Aina n Insyirah ketika kanak2 lain sedang tido..hoho just imagine if we don't take things seriously..haha how good it can be right? Silap2 hari bulan orang yang kat sekeliling kte yang tension n mati awal sebab tension tengok kte carefree terlebih ahahahha~~
Dulu aku rasa ade kot aku wat entry pasal carefree..huhu sila cari sendiri kalau nak baca..ahaha..ok ni je aku rasa nak update buat masa skang..huhu kang x pasal2 ade yang baling periuk kat aku sebab group work x siap lagi~~ahahah~~

No comments:

There was an error in this gadget