Wednesday, January 25, 2012

CNY update!

Dragon at KLCC
Huhu walaupun agak lambat tapi aku nak cite gak ape yang aku buat time CNY yang baru lepas kelmarin.
Tahun ni CNY aku agak lain skit sebab ada 2 orang kawan aku yang ikut skali aku g rumah popo aku, Zareef and Azra. Ok kalau si Azra ni dia nak tengok cara aku sambut CNY, Zareef plak aku yang paksa dia ikut sebab minta tolong dia drive g rumah popo aku.
Mesti korang pk apsal la mamat tu ikut & apsal plak die yang kne drive? Okay macam ni, ayah aku bantai g masuk hutan untuk memancing dengan kawan2 die yang kononnya dah dirancang dah lama sangat..mula2 katanya masuk hutan ari Jumaat & Isnin balik tapi ntah apsal boleh plak boleh didrag sampai Sabtu & Selasa baru nak balik rumah. Mama aku yang bengang buat keputusan g beraya tanpa ayah aku. Disebabkan kereta CRV ayah aku bawa masuk hutan, maka kami meminjam kereta pakcik Harry (yang turut sama masuk hutan) sebab kami ramai x muat masuk Myvi kakak aku. Nak dijadikan cerita, kereta Pakcik Harry tu plak manual, adik & kakak aku plak dah x reti sangat nak bawa manual sebab dah biasa dengan auto. Aku terpaksalah tebalkan muka minta tolong kawan aku, Zareef untuk drive. Malu kot tapi nak buat macam mana dah xde cara lain...
Kitorang kuar pukul dalam 11.20am dan g rumah uncle Ah Hock dulu kat Alam Budiman, Shah Alam sebelum bertolak sama2 g Klang. Sampai je Klang, kammi disambut meriah oleh family2 di sana huhu popo aku macam blur je bila tengok ramai sangat (oh Koh Saerah & Achik aku pun ikut) tapi die tetap happy huhu macam biasa~~
hehe hasil tangan uncle Ah Hock ku~~
Makan KFC macam biasa & borak2 dengan sepupu2, aunties & uncles yang best huhu...best giler aku dok borak dengan sepupu aku Joey & Jane yang otak lebih kurang dengan aku huhu..have fun borak pasal study, Korean artist, kaco orang & etc huhu...yang best Azra & Zareef x rasa jangal dengan dorang huhu nasib baik dorang pandai blend in...uncle aku plak dengan sengal buat lawak sentiasa huhu...bagus2 (^-^)
me, Joey, Nadirah, Lisa, Wani & Jane
Abis2 pukul 5pm gak kitorang balik..sebelum balik rumah singgah TESCO Rawang & makan malam kat Pak Hailam's ok la juga makanan kat situ tapi mahal la juga~~ aku makan ni:

Huhuhuhu Seafood marinara!!! sedap oo~~ngehehe
wild berries tea :)

Gumu! hidung hilang :'(  peneman tido skang hehehe
Okla sampai sini jela update untuk kali ni..gudde nito yeom!!
p/s: Tahun ni tahun Naga Air..for 1988's we're Earth Dragon (^-^)
At King's Confectionery..apsal x best macam kat Malay Town?

2 comments:

perindu_خلافة said...

woo rizQan hampir terlupa nak wish,
Happy Chinese New Year, huhu >_<

# sorry lambat sikit, tp org cakap lagi lambat lagi bagus, sbb lambat sikit tua ^_^

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة fufufufu thank you2~~~

xpe2 janji sudah wish xpw lo~~

#hehehe ok2 (^-^)

There was an error in this gadget