Monday, February 20, 2012

Hati mula gembira~~


Yeah~~dah mula berkemas-kemas bilik..huhu bukan nak pindah ke ape..saje je nak kemaskan sebab bilik macam kandang..........kerbau!! Huhu dua tiga menjak ni jadi negatif sekejap..huhu tapi setelah cuba bertenang balik dan fikir benda2 positif, alhamdulillah dah okay balik..nak2 lagi insyaAllah ari Rabu atau Khamis ni aku akan balik rumah!! Yeay!!

Kat rumah insyaAllah fikiran lebih tenang sebab banyak benda boleh dibuat pe'release' tension seperti.......keyboard, internet laju walaupun kekadang die buat sengal x nak connect2 sampai aku rasa nak baling, ada kanak2 sengal, ada anak2 (jiran punya da..) dan!!!!!!!! err macam xde je....hehe ade la!! my own comics library!!!! Hohohoho hyper x? Aku dapat rasakan yang aku kena beli almari buku besar untuk letak semua komik aku sebab ruang2 letak buku kat katil aku 2 dah nak penuh...hmmmmmm..macam mana ni? adoila dah la bilik aku kecik.....xpe2 sabar dulu...
Antara menjadi pilihan hati;
BILLY Bookcase  BILLY Corner combination  
BILLY Bookcase with doors   Adjustable shelves; adapt space between shelves according to your needs.BILLY Bookcase   Adjustable shelves; adapt space between shelves according to your needs. Veneered surface; gives a natural look and feel.
EXPEDIT Shelving unit   The high-gloss surfaces reflect light and give a vibrant look. Finished on all sides; can be used as a room divider.EXPEDIT Desk   Adjustable feet make the desk stand steady also on uneven floors.
huhu cantikkan? semua ni amik kat website IKEA huhu biasalah akak ni suka berangan beli barang kat sana huhu..xpe2 akan ku beli gak almari bukuku di sana!!!! (suara yang penuh tekad, nekad.....ikhtikad?)

Balik rumah ni gak kalau boleh aku nak siapkan kerja2 yang tertangguh..err FYP aku lo~~huhu sejak dari hari 2 memang aku malas sungguh nak buat thesis FYP...ni mesti sebab dah rasa fed up..tapi x boleh macam ni ma..kang x grad aku kang x ke naya? huhu terbayang muka ayah & mama aku yang mesti baling kuali Astro kat aku hehehe...

Hmm rasa macam nak update baju2 kat almari baju gak...rasa macam dah lama je x kemas almari..hehe macam2 la perancangan sebelum balik..ntah2 sampai rumah terus malas huhu mintak2 x la ye? Oh untuk yang tunggu new update pasal TPC...insyaAllah akan diusahakan dalam masa terdekat ni...sorry la ye kebelakangan ni seperti yang disebut diatas la huhu bila fikiran negatif, aku juga senang terdedah dengan penyakit huhu..maaf ye..oklah ni saje update kali ni..adios amigos!

p/s: selain almari buku, koleksi bilik tidur die pun best hehehehe~~~
TROMSÖ Loft bed frame with desk top   To be fitted on to the sides under the loft bed - clears floor space; no legs in your way!.
katil yang dari dulu dok minat huhu~~~bawah boleh wat workstation ma~~
HEMNES Day-bed frame with 3 drawers   Sofa, single bed, bed for two and storage in one piece of furniture.
ini juga menarik huhu~~
HEMNES Day-bed frame with 3 drawers   Sofa, single bed, bed for two and storage in one piece of furniture.
sebab boleh jadi macam ni hehe..

No comments:

There was an error in this gadget