Tuesday, February 21, 2012

Kecewa sikit~


Tadi dah happy2 ingatkan petang Rabu dah boleh balik..tapi....biasalah kita hanya boleh merancang tapi Allah yang menentukan segalanya..huhu..tetibe plak dapat e-mail dari Sr Nurulwahida beritahu yang hari Khamis petang ada klas..maka x jadilah nak balik Rabu 2..ikutkan akal jahat, mau je ponteng klas khamis sebab hari Rabu 2 klas sampai pukul 12.30 je...hmm bila difikir2 x baik buat macam 2..yelah dahla sebelum ni aku dah ponteng klas Health Risk Assessment semata-mata nak balik xkan kali ni ponteng Epidemiology Methodology plak kan? aih apa punya orang..
mesti lecturer aku rasa nak buat macam ni je..hehe
InsyaAllah hari Sabtu, 25/2/2012 aku akan g Langkawi untuk anta adik aku, Nadirah yang kena g buat praktikal kat Sheraton Langkawi Beach Resort sampai bulan 6 ni. Yeah dengar macam nak g bercuti je ye? Huhu ntah la..mintak2 duit pt dah masuk time 2 kalau x mau naya aku..huhu..

Tadi ade la hacker sengal yang hacked account aku kat FB..haih ko ni..kalau nak hack pun hack la artis ke billionaire ke menteri2 ke..ade gak rasa best ni aku? Adoi akak tau la akak popular tapi...xdela sepopular yang akak sebutkan tadi..hacker ni memang xde keja kot..sooo lame....

Hmm FYP..aku tengah try download satu software untuk FYP aku..hmm kalau dapat memang senang la skit tapi...aih susah btol nak dapatkan crack die..hmm nak beli x mampu ma~~mintak2 la kawan aku 2 dapat tolong aku carikan fuffufufufufu....

Okay la nak start organizing untuk FYP..hehehe gudde nito yeom kepada yang nak tdo dah hehe (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget