Sunday, April 8, 2012

Doughnut? Layer cake? Tyre?

Okay tajuk macam apa je tapi memang ada kaitan dengan entry kali ni..just wait and read folks!
Aku x memiliki potongan badan bak Tyra Bank ataupun Angelina Jolie tapi apa2 pun aku dah bersyukur sebab asalkan aku sihat x sakit sudah~~ tapi aku memang berjaga2 bab makan sebab xnak diserang penyakit huhu..
Nak dijadikan cerita, malam 3 hari bulan April yang lepas, aku study dengan Azra kat luar..yup overnight kat TC sebab McD dia buka sampai pagi~maka memang aku study sungguh la sampai x tido2~~lagi satu, aku terminum 2 sips of Azra's Arabican coffee maka.......aih dah kata coffee intolerance tapi gatal gak nak minum so 2 sips of coffee tu memang berjaya buat mata aku segar sampai ke pagi~~
Bila dah nak dekat pukul 4 lebih, ramai la pelanggan yang datang, kan breakfast kat McD starts dari 4am till 11am~ aku terpandang ke arah 3 orang pelanggan yang baru masuk..fuhyooo seksa do! Secara x sengaja telah menambah dosa kering aku time pagi2 buta..mak aih perempuan tu pakai baju dah memang sebijik macam nak tiru sarung nangka beb! Ketat, sendat and padat! Maka terjojol la segala lemak yang ada kat badan perempuan tu..adoii..badan dia lagi besar dari badan aku tapi dengan x malunya pakai sebegitu rupa..okay aku ni jenis bajet cool skit kat public so aku ni senyap dan buat hal sendiri, tapi disebabkan gaya perempuan ni dengan kawan2 dia yang bising2 bergelak ketawa kat depan counter order McD maka aku pun terpandang dan meneliti la..haa kan dah kena..okay dari penelitian aku, dari segi pakaian memang impossibirruuu la dia baru balik dari Qiam or otw g Qiam...kat kawasan TC ni banyak pub & lounge maka aku assume diorang mungkin baru balik dari sana...hmm dah pakaian macam tu memang timbulkan fitnahkan? haih..dari segi perangai pun kte dapat agak dia dari mana...hadui..rosak mata & minda pagi2~~
X cukup dengan itu, aksi pondan perasan Ziana Zain (apasal diorang suka sangat kaco akak Ziana Zain aku? huhu) lagi buat aku menyampah..seperti yang dah diexplain diatas, aku memang x suka amik tau sangat hal orang tapi kalau dah memekak + dok ulang nama Ziana Zain macam mana aku x pandang & naik menyampah? Haih malu la...yang paling aku malu, yang banyak buat onar ni orang Melayu yang aku assume beragama Islam..huhu dunia akhir zaman yang menakutkan...ada hikmah jugalah aku g kuar study dengan Azra malam tu..maka mata aku terbuka dengan luas dengan masalah sosial yang dapat aku saksikan dengan mata kepala aku sendiri..Ya Allah lindungilah hambamu dan umat Islam yang lain dari sebarang musibah & maksiat..amin..takut woo..

To all girls/women out there:
"You're attractive without any make-up or revealing clothes! God created you as the most perfect invention so be greatfull"

"If a guy attracted to you merely just because of outer appearance, he don't deserved you!"

well just some advises from me~ take it or leave it..oh got 1 more

"You have a right to decide whether you just wanna be a plain boring girl but full of pride or just cheap slutty girl that easy-to-get but got nothing to proud of"

No comments:

There was an error in this gadget