Wednesday, May 9, 2012

Rindunya~


Aduila dok kena demam rindu xleh blah kat roommates terchenta Saf aka adik iparku dan Mas aka adik manisku hukhuk~~genuine feeling you know! Sunyi je bila diorang xde..tinggal aku dengan Ain je..gaduh pun 2 orang nak manja2 pun...errr naya kang aku kena pelangkung dengan Ain..
Lagi 2 bulan lagi sebelum nak abis sem terakhir ni dan seperti yang budak2 4th year sedia maklum..assignment bertimbun, FYP xyah cerita la, yang x siap labwork skang mau terkucil nak siapkan..huhu memang sadis..
Time2 ni la rasa tertekan dan rasa macam dah x mahu belajar dah..huhu sesungguhnya stress ini memang hebat..rasa nak balik rumah je walaupun kerja bertimbun..haih x sedar2 diri lagi..cara nak hilangkan tekanan, tengok segala cerita dalam external tapi abis je cerita terus bertambah depress sebab macam x buat apa2..haduila..xpe kena kuatkan semangat dan teruskan perjuangan yang belum selesai ni~ FIGHTING!!!!!!

No comments:

There was an error in this gadget