Sunday, June 24, 2012

Morning touring~

Yeay! Baru balik dari touring sekitar tasik bandar dengan Ain & Fidah. Mula2 ingat nak jalan2 sambil bergambar kat area UIA tapi tu rasanya petang nanti kot tunggu redup skit huhu~adalah amik gambar skit tadi huhu~

ain, me & Fidah b4 class Physio~zaman dulu kala~
Kat tasik bandar hari ni ada pertandingan memancing..huhu wrong timing la bagi kami yang nak jalan2 mengambil angin sambil menikmati permandangan tasik yang tenang di waktu pagi (=.=)"...punya la ramai orang kat sana dari awal pagi..family2 datang dengan berkhemah bagai..huhuhu ramai juga kaum2 adam yang dok memancing sambil merokok..aiyo betul2 sesak nafas! Last2 kami bertiga duduk kat area taman permainan sambil dok perhati anak2 orang main2 dengan gembiranya sambil tersengih bayangkan masa depan...hehehehehe (#>O<#)..

Boleh dikatakan kami dok perhati setiap kanak2 yang bermain..dalam ramai2 tu ada la 2-3 orang budak yang aku stalk habis-habisan hehehe comel sangat!! Ada seorang tu dok main sorang2 tapi senyum lebar je..kesian sebab dia cuba nak main dengan budak2 lain tapi budak2 lain x layan..aih nak aje aku g main dengan dia  tapi..huhu kang x pasal2 rosak mainan kat situ huhuhu~~ada sepasang adik beradik ni main sambil x pakai baju..yang seronok tengok diorang ni sebab diorang bergerak berdua dan x takut orang..ada sekali si abang balik ke khemah family dia sekejap, si adik ni dengan muka gelabah dok panggil2 nama abang dia..bila si abang datang, muka si adik tu berseri bukan main huhu~adoila comelnya budak2 ni!!!

Cukup drama sebentar kat taman permainan, kami terus balik sebab aku ni kan mana boleh dok tempat yang ramai dengan orang sangat..wa lemas oo!! Balik tu singgah cafe Kak Ana beli Neslo huhu~Neslo Kak Ani memang marvelous!

gambar2 otw g Tasik Bandar..oh kat Tasik Bandar x amik gambar pun sebab malu ramai sangat orang kat situ~










InsyaAllah petang ni kami akan sambung sesi touring sambil bergambar huhu~

4 comments:

Shazwani Sulan said...

hehe..selamat ber'campus tour' petang ni..kami dah selesai semalam..baru sedar yg UIA ni luas rupanye --"

Norlyana Nasrin said...

@Shazwani Sulan
huhu baik!!! UIA memang luas~~

perindu_خلافة said...

wah.. menikmati langkah2 terakhir kat bumi uiamk la ni ^_^
best2, mesti banyak update lagi lepas ni kn~

# memandangkan inilah waktu lapang paling senggang dalam sejarah pengajian, jadi eloklah ambik kesempatan untuk menambahkan kenangan :)

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة
huhu insyaAllah..

yelah ntah bila lagi nak touring kan..huhuhuh

There was an error in this gadget