Saturday, June 16, 2012

Ohoi mengidam la pula


Seperti tajuk diatas..ntah apasal skang ni dok rasa nak makan kek..macam-macam la tekak aku ni..ni dari celik mata tadi minum milo je (malas nak keluar beli makanan punya pasal). Haih dah la skang ni kena berjimat cermat sebab nanti nak print untuk hard cover and hard cover je pun dah makan berapa banyak duit..aiyo..pokai lo~

Huhu ade ke nak hadiahkan kek kat I? hehehe sengal (mood x betul sebab tengah edit thesis)..

No comments:

There was an error in this gadget