Sunday, July 15, 2012

Balik Rumah Wan~

Hari Jumaat yang lepas, aku, Nadirah, Wani, Izzati and Aqlan balik rumah wan aku aka Koh Saerah. Mesti pelik kan kenapa Izzati dengan anak aku Aqlan ikut hehe~ ala xde ape pun..budak2 2 saje je nak ikut~

Dari kiri: Izzati, Wani, Nadirah and Aqlan

Sampai je rumah wan aku dalam pukul 10pm, wan aku yang dok pelik apsal ade extra guess..tapi dia x kisah sangat pun sebab lagi ramai lagi la wan aku suka huhu~ disebabkan rumah wan aku ni ade buaian besar, maka budak Aqlan tu xde la meragam sangat~hehe..syok je budak tu main2 kat buaian tu~

Aqlan sebelum tido~
Hehe comel kan? Disebabkan aku ni jenis x selalu balik rumah time study dulu, Aqlan ni kurang rapat dengan aku berbanding abang2 dia...tapi time kat rumah wan aku ni la aku dah rapat balik dengan die hehehe perasan sekejap~siap mandikan budak tu lagi..okay terus terang aku ni adik beradik semua perempuan maka agak janggal jugak la nak mandikan si Aqlan ni..die ni nakal sungguh siap simbah air kat mommy die ni tapi yang xleh blah lepas die simbah air terus die terjatuh huhu tapi die still boleh gelak2 lagi..haih suke btol tengok aku yang dah kuyup kena simbah kot~aih nakal la!

Aqlan si budak nakal

Wan dengan Achik aku alhamdulillah sihat..aku harap diorang sihat sentiasa..hmm esok insyaAllah aku g interview lagi..hmm kalau xde progress, aku nak berhenti jap jobhunt & rehatkan dulu otak aku dengan balik semula ke rumah wan aku..yelah Achik aku tu bukan selalu kat rumah..so aku ingat nak rest dan temankan die..hmm aku pun pernah janji dengan die nak dok rumah die sekejap lepas grad..ni skang dah abis belajar maka aku harus tunaikan janji..yeah insyaAllah nanti aku g balik sana lagi..ala bukan jauh pun..

Okaylah nanti ada ape2 lagi aku update lagi okay?

nah layan lagu ni (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget