Saturday, July 28, 2012

Happy birthday la aliciaq!


Semalam birthday adik aku yang paling bongsu sekali, Nor Alisa Natasha..ikutkan nak makan luar tapi aku bantah sebab bagi aku susah bila berbuka diluar nak2 lagi time nak g solat sebab restaurant yang die nak pergi tu pun tempat solatnya kecil sangat maka aku memang xmau..kalau pergi restaurant lain pun lebih kurang juga scenario nya..maka kami berbuka je kat rumah huhu~


Sorry la aliciaq~ nanti bila aku dapat gaji aku beli present ye? (^-^) Janganlah marah kite~

Oh semoga dapat keputusan yang baik untuk peperiksaan UPSR yang bakal tiba (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget